Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Пореден успех за Шато Бургозоне

15.03.2014

Шато Бургозоне е една от избите  в България с най-много международни награди. Още в началото на 2014 г. Шато Бургозоне увеличи колекцията си медали с два златни и един сребърен медали от Beverage Testing Institute.
                                                                                                                       
            
Beverage Testing Institute  е компания, която предлага услуги в областта на маркетинга. Рецензира вина, бири и концентрирани спиртни напитки. Използва точкова система на оценяване и публикува  резултатите на сайта си tastings.com . Оценки от 96 до 100 се дават на превъзходни продукти, а под 80 не се препоръчват. 94 се смята за изключително добра и необичайно висока оценка. За целта използват лаборатория в Чикаго. Компанията има и издателска дейност. Нейна заслуга е книгата Buying Guide to Imported Wines. В нея са включени оценки на стиловете, реколтите и производителите на 2 500 вина, от 22 страни в Европа, Латинска Америка, Африка и Русия. На вината с най-високи оценки са посочени както следва: име, регион, описание и цена.
 

Назад