Езици

Български  Русский  English  

Валути

                            Тук ще намерите предимно вино от изби и реколти, наградени със златни медали на международни конкурси и изключителни вина по експертни оценки.                             Тъй като бройките са ограничени, е възможно договаряне на цената!

Допълнителна информация!

vinobg.com Auctions

Резервирана цена: Минималната цена, на която продукта може да бъде продаден. Може да е същата като началната цена или да не е зададена.

Цена "Купи сега": Тази цена позволява да закупите продукта когато пожелаете.

Минимално наддаване: Минималната стъпка за наддаване за продукта.

Начална цена: Началната цена може да бъде зададена за аукциона. Може да бъде по-малка или същата като резервираната цена.

Край на аукциона: Часа и датата, когато аукциона приключва. След приключването на аукциона ще бъде изпратен имейл за уведомление до всички наддаващи.

Текущ най-висок залог: Най-високия текущ залог за продукта. Ако сте логнати и Вие сте с най-високия текущ залог, ще се изпише: Вие сте с най-високия текущ залог!

Как да заложим: След като намерите продукта, от който се интересувате е лесно да заложите.

  1. Внимателно прегледайте списъка с продукти и кликнете на Вход за да активирате бутона за залагане на страницата на продукта.
  2. Въведете текущия залог плюс Вашия залог. Ако е активна "минимална стъпка за залог", трябва да въведете поне сумата от текущия залог плюс минималната стъпка.
  3. Кликнете бутона за изпращане, за да заложите.

Ще получите имейл, ако сте били извън оферта за даден продукт. След като аукциона приключи, ще получите друг имейл, уведомяващ дали печелите продукта или не, с обяснение какво трябва да направите.

Когато се получи по-висока оферта от Вашата, Вие вече не сте с най-високия текущ залог.

За да избегнете разочарование, уверете се, че максималния залог, който сте въвели на страницата на продукта е най-високата цена, която сте готови да платите. Наддаващата система автоматично увеличава Вашия залог до определената от Вас максимална цена, така че въвеждането на по-висок залог може да Ви предпази от изгубването на търга в последните секунди.

При по-висок от Вашия залог, ще получите уведомяващ имейл;

Когато друг купувач надхвърли Вашия залог, ще получите имейл, който Ви уведомява за това. Можете да използвате линка в писмото за да се върнете на страницата на продукта и да увеличите Вашия залог.
Уведомление за край на търга

Когато търгът приключи, автоматично се изпраща имейл на загубилите наддаващи, информиращ ги, че не са спечелили продукта.


Назад